رفتن به محتوای اصلی
ایفانیوز

توصیه مدیرعامل توزیع برق اهواز بر صرفه‌جویی حداکثری از روز شنبه

19 تیر ماه 1405

مدیرعامل توزیع برق اهواز گفت: با توجه به اوج‌گیری بار مصرف برق و به منظور استمرار خدمت‌رسانی و پایداری هرچه بیشتر شبکه برق، به شهروندان توصیه می‌شود حداکثر صرفه‌جویی در مصرف برق را انجام دهند.

به گزارش ایفانیوز، محمد فراتی اظهار کرد: براساس اعلام دیسپاچینگ ملی و با توجه به افزایش دما از روز شنبه، در سطح کشور شاهد اوج‌گیری بار مصرف برق خواهیم بود که بمنظور استمرار خدمت رسانی و پایداری هرچه بیشتر شبکه، توصیه می‌شود حداکثر صرفه‌جویی در مصرف را انجام دهند. 

وی ضمن دعوت از شهروندان به صرفه‌جویی حداکثری گفت: براساس آمار و اطلاعات دیسپاچینگ و سامانه اتفاقات برق ۱۲۱ غالب حوادث اتفاقاتی ناخواسته در ساعت‌های پیک یا اوج مصرف ظهر رخ می‌دهد که ناشی از عدم رعایت الگوی مصرف و بی توجهی به همزمانی اوج‌گیری گرمای شدید و مصرف برق است. 

انتهای پیام/