دادستان مرکز خوزستان از آزادی زندانی محکوم به قصاص پس از ۲۶ سال تحمل حبس با پیگیریهای قضایی، استفاده از ظرفیتهای قانونی و تلاش قاضی شعبه سوم اجرای احکام دادسرای مرکز استان خبر داد.
به گزارش ایفانیوز، امیر خلفیان دوشنبه در بازدید از زندان اهواز بیان کرد: در سال ۱۳۷۹ در جریان نزاعی میان ۲ نفر در یکی از شهرهای خوزستان، یک نفر به قتل رسید و متهم پس از دستگیری و طی مراحل قانونی، به قصاص محکوم شد.
وی افزود: در جریان بازدید از زندان مرکزی اهواز و در قالب طرح پایش زندانیان، پرونده این زندانی بهصورت دقیق مورد بررسی قرار گرفت و با هدف پیگیری وضعیت وی و با بهرهگیری از ظرفیتهای قانونی و فراهمسازی شرایط بازگشت او به جامعه، موضوع به دادیار شعبه سوم اجرای احکام دادسرای مرکز استان ارجاع شد.
دادستان مرکز خوزستان گفت: با تدابیر و پیگیریهای مجموعه دادستانی و با اخذ وجه التزام از محکوم علیه، آزادی این فرد مورد موافقت قرار گرفت و این زندانی که بیش از ۲ دهه از عمر خود را پشت میلههای زندان مرکزی اهواز سپری کرده بود آزاد شد.
به گزارش ایرنا رییس کل دادگستری خوزستان با اشاره به افزایش ۳۰ درصدی نرخ مصالحه پرونده های قضایی استان در پنج سال اخیر اظهار کرد: با استقرار شوراها در زندانها و صنوف مختلف، شاهد توفیقات بسیاری در کاهش اختلافات بودیم؛ بهطوری که در سال گذشته ۱۲۲ پرونده قصاص با تلاشهای انجامشده به صلح و سازش منجر شد.
علی دهقانی با بیان اینکه در حوزه زندانها نیز ۴۵۴ هزار ساعت آموزش ارائه شد، گفت: ضمن حمایت از سه هزار و ۳۹۸ خانواده زندانیان کمبرخوردار، زمینه آزادی ۴۶۲ زندانی با بدهی ۲۷ هزار و ۶۷۰ میلیارد ریال نیز فراهم شد.
رییسکل دادگستری خوزستان از ۱۱۸ مورد عفو زندانی در کمیسیون عفو استان خبر داد.
انتهای پیام/
