رفتن به محتوای اصلی
شنیده ها
آرشیو
آخرین اخبار

نیکبخت؛وزیر جدید جهاد کشاورزی کیست؟

30 خرداد 1402
وزیر جدید جهاد کشاورزی

نیکبخت؛وزیر جدید جهاد کشاورزی کیست؟

محمدعلی نیکبخت با رای نمایندگان مجلس شورای اسلامی وزیر جهاد کشاورزی شد.

به گزارش ایفا؛نشست علنی مجلس شورای اسلامی صبح امروز (سه‌شنبه، ۳۰ خرداد) به ریاست محمدباقر قالیباف، برگزار شد.

بررسی برنامه و صلاحیت محمدعلی نیکبخت برای تصدی وزارت جهاد کشاورزی و اخذ رأی اعتماد یکی از دستورات نشست امروز بود که در ادامه جزئیات این جلسه، اظهارات موافقان و مخالفان وزیر پیشنهادی و نیکبخت در رابطه با برنامه‌های پیشنهادی برای آینده این وزارت‌‎خانه را می‌خوانید.

۱۴۰۲/۰۳/۳۰ - ۱۰:۲۵
محمد علی نیکبخت با ۱۹۸ رأی موافق، ۴۰ رأی مخالف و ۱۰ رأی ممتنع از مجموع ۲۴۸ نماینده حاضر در جلسه رای اعتماد، به عنوان وزیر جهاد کشاورزی انتخاب شد.

نیکبخت:برنامه‌هایم را در چهار جهت اصلی ارائه کرده‌ام

وزیر پیشنهادی وزارتخانه جهاد کشاورزی از تلاش و جدیت در اجرای تکالیف قانونی و اسناد بالادستی، رفع عوامل محدودکننده تولید پایدار، توسعه متوازن همه اجزای زنجیره ارزش و ریل گذاری برای تامین امنیت غذایی مردم نهاد و کشاورزی دانش بنیان به عنوان چهار اصل برنامه‌ای خود نام برد. وی همچنین گفت:حمایت نرم افزاری و سخت افزاری از تولیدکنندگان یکی از مهمترین برنامه‌های من برای رسیدن به تولید پایدار است.

نیکبخت با بیان اینکه مدیریت مصرف آب در کشاورزی جدی ترین عامل محدود کننده برای رسیدن به امنیت غذایی است ادامه داد: وزارت جهاد کشاورزی با همکاری وزارت نیرو نسبت به تولیدات کم آب‌بر اقدام خواهد کرد.

  • موافق وزیر پیشنهادی: یکی از برنامه‌های نیکبخت احیای مدیریت جهادی و رفع زمینه‌های فساد است

۱۴۰۲/۰۳/۳۰ - ۰۹:۱۴
حمزه شلمزاری، در موافقت با نیکبخت گفت: یکی از ویژگی‌های وزیر پیشنهادی این است که روستازاده است و مدیریتش را از محروم‌ترین نقاط کشور شروع و به‌ صورت پلکانی بالا آمده است.

احیای مدیریت جهادی و رفع زمینه‌های فساد، اصلاح و یکپارچگی ساختار شرکت‌های دولتی بخش کشاورزی، فراهم کردن زیرساخت‌های مناسب برای استفاده از توان جوانان انقلابی و متخصص برای تحول جهادی در اقتصاد روستا و مناطق عشایری از برنامه‌های نیکبخت است.

  • مخالف وزیر پیشنهادی: برنامه نیکبخت برای مواجهه با خشکسالی چیست؟

۱۴۰۲/۰۳/۳۰ - ۰۹:۰۸

عیسی‌زاده، نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در مخالفت با نیکبخت گفت: ما امروز برای بزرگترین نهادی که در سفره مردم تاثیر می‌گذارد تصمیم گیری می‌کنیم. برای آبرسانی به مزارع چه اقداماتی قرار است انجام دهید؟ سوال بنده این است که برای مواجهه با خشکسالی چه مواردی در برنامه شما پیش بینی شده است؟

قیمت خرید تضمینی گندم اکنون پایین است و برای افزایش نرخ آن و تشویق کشاورزان چه برنامه‌ای دارید؟

  • موافقت کمیسیون کشاورزی با وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی

۱۴۰۲/۰۳/۳۰ - ۰۸:۳۶

کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی پس از بررسی برنامه‌های وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی و با توجه به ارزیابی‌های به عمل آمده، محمد علی نیکبخت را شایسته تصدی این وزارتخانه تشخیص داد.

انتهای پیام/م

کلیه حقوق این وب سایت متعلق است به ایفانیوز